Video GALERIE FOTO Incendiu de amploare la un depozit din zona platformei industriale a Slatinei

Un incendiu de amploare a izbucnit, luni după-amiază, la un depozit din zona platformei industriale a Slatinei. "Ard mase plastice cu degajare mare de fum", declară purtătorul de cuvânt al ISU Olt, citat de corespondentul MEDIAFAX.

494 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că focul generează o degajare mare de fum.

"Detaşamentul Slatina intervine pentru stingerea unui incendiu la o hală de pe strada Milcov. Intervenţia are loc în zona fostului abator. Ard mase plastice cu degajare mare de fum”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Reprezentantul ISU a adăugat că, în interiorul halei, erau depozitate şi cosmetice.

Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la acest incendiu, dar şi valoarea pagubelor înregistrate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici