Video Victor Piţurcă, chemat ca martor la DIICOT în dosarul Extensiv UPDATE: fiica antrenorului, chemată la audieri

Victor Piţurcă, fost selecţioner al naţionalei de fotbal a României, a descins astăzi la DIICOT, fiind chemat ca martor în dosarul Extensiv.

748 afișări

UPDATE. La DIICOT s-au mai prezentat fiica lui Piţurcă, Claudia, dar şi Spak, finul lui Piţi şi ginere al lui Boldici.

/////////////////////////////////////////

Piţurcă a ieşit de la audieri după circa o oră şi jumătate.

„Am fost chemat la DIICOT în legătură cu licitaţia la stadionul Extensiv. Vă spun după... Habar n-am! Am fost chemat ca martor”, a comentat fostul selecţioner, în faţa microfoanelor care-l aşteptau în faţa instituţiei.

De asemenea, fiica lui Piturcă a fost chemată de procurori pentru ora 14.00, iar ginerele lui Gabi Boldici, Şpak, care este finul lui Piţi, a fost „invitat” la audieri de la ora 15.00. Boldici este prieten de familie şi fost „secund” al lui Piţurcă.

În dosar ar fi implicaţi şi 12 avocaţi.

AICI, totul despre dosarul Extensiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici