Video Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-un parc de rulote la Palm Beach, în Florida - VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit marţi într-un lot de rulote, în ţinutul Palm Beach din statul american Florida, a provocat "un număr necunoscut de victime" şi a distrus o casă mobilă, a declarat un reprezentant al pompierilor pentru presa locală, relatează USA Today în pagina electronică.

349 afișări

Echipaje de pompieri au sosit la faţa locului către ora locală 17.30 (miercuri, 0.30, ora României), după ce au fost alertate că un avion zbura la altitudine joasă deasupra parcului de rulote Mar Mak, a declarat căpitanul pompierilor din ţinut Albert Borroto pentru publicaţia Sun Sentinel din Fort Lauderdale.

Avionul s-a prăbuşit la est de un cinematograf drive-in, potrivit Palm Beach Post.

Case mobile din zonă au fost evacuate temporar, iar un perimetru de securitate a fost institut în vederea unei anchete federale, a declarat Borotto pentru presă.

Reprezentanţi ai Administraţiei Federale a Aviaţiei (FAA) au sosit la faţa locului către ora locală 21.00 (miercuri, 4.00, ora României), potrivit Palm Beach Post.

Un martor, Arthur Grimes, ai cărui prieteni locuiesc în parcul de rulote, a declarat pentru presă că a văzut un avion care se clătina prăbuşindu-se şi explodând. "Dintr-o dată a luat-o în jos", a spus el.

Era neclar câte persoane se aflau în casa mobilă afectată de explozia provocată de prăbuşirea avionului, potrivit NBC Miami.

Reprezentanţi ai pompierilor şi Biroului şerifului din ţinutul Palm Beach nu au putut fi contactaţi de USA Today, precizează ziarul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici