Video VIDEO Imagini cu normalitatea care acum pare ireală. Primul weekend de relaxare în Marea Britanie. Sărbătoare la Londra

  • Petrecăreţii s-au strâns în centrul Londrei pentru a sărbători primul weekend de relaxare.
  • Şi vremea a ţinut cu britanicii în acest weekend. A fost o după-amiază călduroasă
  • Cine vrea să se distreze în acest weekend la un pub ar putea fi dezamăgit, deoarece fiecare masă în aer liber din Londra a fost rezervată pentru sâmbătă şi duminică.
18524 afișări
Petrecăreţii s-au strâns vineri seara în centrul Londrei pentru a sărbători primul weekend de relaxare. Atmosfera era destinsă, iar londonezii se adunau la terase pentru a se bucura de o seară însorită, relatează standard.co.uk
 
De pe 12 aprilie, barurile şi restaurantele au început să servească din nou mâncare şi băuturi afară, pentru prima dată în ultimele luni.
 
Numărul patrulelor poliţiei s-au mărit în acest weekend pentru a opri adunările mari, iar Primrose Hill, din nordul Londrei, va închide în fiecare seară de la ora 22:00.
 
Potrivit măsurilor actuale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, au voie să se întâlnească grupuri de şase persoane sau membri din două gospodării diferite.
 
Pariorii împătimiţi sunt aşteptaţi să aducă 300 de milioane de lire sterline în acest weekend la Londra, deoarece magazinele, restaurantele şi barurile îşi deschid porţile pentru prima dată din decembrie.
 
Centrul de cercetare cu amănuntul a declarat că se aştepta ca cheltuielile cu amănuntul şi restaurantele din Londra să ajungă la încasări de aproape 170 de milioane de lire sâmbătă şi aproximativ 130 de milioane de lire sterline duminică, o mare parte provenind din West End, carierul din centrul Londrei, pustiu până acum.
 
Cine vrea să se distreze în acest weekend la un pub ar putea fi dezamăgit, deoarece fiecare masă în aer liber din Londra a fost rezervată pentru sâmbătă şi duminică.
 
Şi saloanele de coafură şi magazinele neesenţiale s-au redeschis, împreună cu grădinile zoologice, parcurile tematice şi saloanele de unghii.
 
Şi vremea a ţinut cu britanicii în acest weekend. A fost o după-amiază călduroasă, când a fost înmormântat ducele de Edinburgh. Populaţia a fost sfătuită să nu se deplaseze la Castelul Windsor pentru eveniment, ci să urmărească procesiunea la televizor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici