Video DECLARAŢIA ZILEI Mihai Tudose, despre proteste: Ce am înţeles eu din ce am văzut în stradă este că trebuie să continuăm

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că protestatarii nu au criticat măsurile fiscale luate de Executiv, dar că a avut o discuţie cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, care trebuie să explice mai bine că nu scade leafa nimănui din sectorul privat, cu atât mai puţin la stat.

785 afișări

”Legile justiţiei sunt în Parlament, deci nu răspund eu, ca Guvern. În ceea ce priveşte modificările din Codul Fiscal îşi urmează cursul, sunt în Parlament”, a declarat premierul Mihai Tudose, întrebat despre protestele de duminică seara.

Întrebat de un jurnalist dacă va asculta de ”vocea străzii”, premierul a spus: ”Eu nu am văzut vreo palmă de aia cu fiscalitatea”.

De asemenea, el a fost întrebat dacă are vreun mesaj pentru protestatari.

”Ce am înţeles eu, din ce am văzut în stradă, este că trebuie să continuăm. Am avut o discuţie şi cu dl. ministru de Finanţe să explice mai bine, mai des ce se întâmplă - că nu scade leafa nimănui din sectorul privat, cu atât mai puţin la stat, cu câteva excepţii - cei care au avut şi lucrează la stat nişte salarii extraordinar de mari. Asta a fost legea salarizării, să facem justiţie socială, că nu se poate cineva să fie angajat la stat şi să aibă salariul de trei ori cât al preşedintelui”, a mai spus Mihai Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici