Video VIDEO - Lacrimi şi bucurie după meciul „finală” Universitatea Craiova - CFR Cluj din Bănie

  • Ardelenii au dansat, în Bănie, dansul victoriei, după ce au câştigat campionatul, iar fanii au sărbătorit la Cluj
  • Oltenii au ratat titlul pe care îl aşteptau de 29 de ani
  • Bănia a plâns şi a cântat, după meciul finalei dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj
860 afișări

CFR Cluj este campioana României la fotbal după victoria cu 3-1 în Craiova.

DUpă meci, ardelenii au ieşit de pe „Oblemenco” cu trofeul, într-un dans al  victoriei care a continuat şi în autocar.

Bucurie mare a fost şi în Cluj, unde fanii CFR au sărbătorit pe străzi.

Alb-albaştrii au pierdut titlul pe care-l aşteptau de aproape 30 de ani, dar fanii i-au întâmpinat pe fotbaliştii Universităţii Craiova cu cântece, fumigene, torţe şi artificii, în faţa stadionului.

Peste o mie de membri ai galeriei şi suporteri s-au adunat pentru a-şi încuraja favoriţii, în ciuda faptului că au pierdut titlul.

CFR Cluj a câştigat pe terenul Universităţii Craiova cu 3-1 şi este din nou campioana României. Pentru ardeleni este al 6-lea titlu din istorie şi al treilea, la rând. Echipa lui Dan Petrescu va juca în preliminariile Champions League. Universitatea Craiova merge în preliminariile Europa League, alături de FCSB şi FC Botoşani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici