Video GALERIE FOTO O basculantă cu pietriş s-a răsturnat în localitatea Salonta, judeţul Bihor/ Două persoane au MURIT

Un accident rutier a avut loc, joi, în localitatea Salonta, judeţul Bihor, o basculantă încărcată cu pietriş răsturnându-se, anunţă ISU Bihor. Potrivit pompierilor, există posibilitatea să fie persoane rănite. UPDATE: Două persoane, un adult şi un minor, au decedat după ce au fost surprinse de pietrişul dintr-o basculantă răsturnată în localitatea Salonta, judeţul Bihor, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ISU Bihor.

1924 afișări

Update Două persoane, un adult şi un minor, au decedat după ce au fost surprinse de pietrişul dintr-o basculantă răsturnată în localitatea Salonta, judeţul Bihor, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ISU Bihor.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani şi despre un copil de un an şi patru luni. Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor transmis, joi, accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

”Pe o stradă din Salonta, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cîlnic, judeţul Alba, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu remorcă, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la configuraţia drumului. Astfel, a pierdut controlul asupra ansamblului şi s-a răsturnat pe partea laterală dreapta, în şanţul sensului său de deplasare. În cădere, ansamblul de vehicule a strivit o femeie de 57 de ani şi o minoră de 1 an şi 4 luni, ambele din Salonta, care se aflau pe acostamentul dreapta al părţii carosabile, în calitate de pietoni, şi care au decedat”, se arată în comunicat.

”Cele două victime sunt o bunică şi nepoata ei, care se aflau pe marginea drumului”, au spus surse judiciare.

Totodată, şoferul ansamblului de vehicule şi o femeie de 31 de ani, pasageră, din Oradea, au suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital.

Pompierii au degajat pietrişul pentru a verifica dacă sunt şi alte victime, nefiind depistate alte persoane rănite.

Pompierii continuă operaşiunea de degajare a pietrişului pentru a verifica dacă sunt şi alte victime.

Un accident rutier a avut loc, joi, în localitatea Salonta, judeţul Bihor, o basculantă încărcată cu pietriş răsturnându-se.

La faţa locului au fost trimise un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o descarcerare grea, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un elicopter SMURD. La ora transmiterii ştirii, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Ştire La faţa locului au fost trimise un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o descarcerare grea şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD.

La ora transmiterii ştirii, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici