Libanul a solicitat o donatie de armament

ZIUA a avut dreptate. Din nefericire, presedintele Traian Basescu nu vrea sa ne spuna daca va solutiona favorabil doleanta Libanului. Riscul acestui "barter" politic este de a introduce Romania pe lista neagra a retelei teroriste Al-Queda.

6 afișări
Imaginea articolului Libanul a solicitat o donatie de armament

Libanul a solicitat o donatie de armament

In ziarul ZIUA din 23 octombrie, am anuntat, exact in acest loc, ca Traian Basescu se gandeste, la sugestia "Marelui licurici", sa ofere o sponsorizare in arme si munitii armatei libaneze. La data respectiva am explicat ca o astfel de donatie ar deranja foarte mult Iranul si Siria, doua tari care au relatii "fratesti" cu gruparea terorista Al-Queda, si ca o astfel de donatie ar intro­duce Romania pe lista tarilor ostile lui Ben Laden. In aceeasi zi cu publicarea articolului, am solicitat Ministerului de Ex­terne, Ministerului Apararii si Presedintiei punctele lor de vedere.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici