Video Podul din munţii Avatar, cel mai mare pod de sticlă din lume, s-a deschis pentru public - GALERIE FOTO, VIDEO

A fost inaugurat "cel mai mare şi cel mai lung pod de sticlă din lume". Deşi contrucţia sa a fost finalizată la finalul anului trecut, deschiderea pentru publicul larg a fost una mult aşteptată din cauza numeroaselor teste de siguranţă.

22606 afișări
Vizitatorii se pot bucura de acum de priveliştea spectaculoasă şi de senzaţiile extreme pe care le oferă podul de sticlă situat între două piscuri cunoscute drept Munţii Avatar (filmul a fost filmat aici), în centrul Chinei, transmite BBC
 
Finalizată în decembrie anul trecut, construcţia podului lung de 430 de metri a costat 3,4 milioane de dolari. Acesta este suspendat la 300 de metri înălţime şi a fost pavat cu 99 de panouri de sticlă transarentă, în 3 straturi.
 
Potrivit oficialilor chinezi, podul - proiectat de arhitectul israelian Haim Dotan - de 6 metri în înălţime, are depăşit deja recordurile mondiale pentru arhitectură şi construcţie. 
 
 
 
aiaia
 
 
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici