Nave militare ruse efectuează EXERCIŢII DE LUPTĂ în Oceanul Pacific: Sunt utilizate tunuri, torpile antisubmarin şi antinavă

Nave militare ruse efectuează, începând de luni, teste cu torpile şi obuze de artilerie în Oceanul Pacific, anunţă serviciul de presă al flotei regionale a Rusiei, citat de site-ul agenţiei Sputnik.

3780 afișări
Imaginea articolului Nave militare ruse efectuează EXERCIŢII DE LUPTĂ în Oceanul Pacific: Sunt utilizate tunuri, torpile antisubmarin şi antinavă

Nave militare ruse efectuează EXERCIŢII DE LUPTĂ în Oceanul Pacific: Sunt utilizate tunuri, torpile antisubmarin şi antinavă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nave militare ale Flotei ruse din Pacific efectuează exerciţii de luptă. Sunt utilizate tunuri de tip AK-176 şi AK-630, precum şi torpile antisubmarin şi antinavă", se arată într-un comunicat oficial.

Flota navală rusă din Pacific va efectua în total 20 de exerciţii de luptă.

Manevrele navele se desfăşoară în nordul Oceanului Pacific, în apropierea frontierelor cu Japonia şi China.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici