Doi fraţi, arestaţi la New York pentru posesie de materiale folosite la fabricarea de bombe

Un fost profesor de liceu şi fratele său geamăn au fost arestaţi la New York în cadrul unei investigaţii federale, fiind inculpaţi că ar fi vrut să fabrice un dispozitiv exploziv, potrivit autorităţilor, informează site-ul cotidianului The New York Times.

353 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi, arestaţi la New York pentru posesie de materiale folosite la fabricarea de bombe

Doi fraţi, arestaţi la New York pentru posesie de materiale folosite la fabricarea de bombe

Cei doi aveau materiale pentru fabricarea unei bombe în apartamentul în care locuiau din cartierul Bronx din New York.

Un oficial din cadrul autorităţilor a refuzat să dezvăluie presupusă ţinta a celor doi, ori dacă erau afiliaţi sau influenţaţi de o organizaţie teroristă.

Fraţii s-au declarat nevinovaţi în legătură cu acuzaţiile care le sunt aduse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici